over deuren en sterren

Het staldeurenproject is goed van start gegaan. De eerste deuren hangen al. Ze moeten allemaal nog wel geverfd worden maar het ziet er al zeer geregeld uit. De oude deuren konden echt niet meer maar als je er dan detailfoto's van maakt worden het ineens juweeltjes. Op mijn andere blog heb ik er een paar foto's van geplaatst.
Gisteravond hebben we ons op het erf geinstalleerd om de sterrenregen te bewonderen. Kussens in de stoelen, dekentje om de schouders en de wijnfles onder handbereik. Als het zo donker is, hoor je van alles ritselen en piepen, kerk- en bosuilen laten van zich horen en in de verte blaft af en toe een waakzame erfhond. Het was helemaal helder en we hebben kunnen constateren dat er langs ons huis dagelijks minder auto's rijden dan dat er boven ons hoofd vliegtuigen vliegen. Maar van de sterrenregen hebben we niet meer meegekregen dan zes mooie strepen door het donkere heelal. Misschien zijn we niet geduldig genoeg geweest en hadden we langer moeten blijven zitten. Vanavond wacht ons (als het onbewolkt blijft) een tweede kans en die zullen we benutten door buiten de wacht te houden tot de jongste dochter arriveert om lekker een weekje bij te tanken.

Reacties

Wat een schoonheid deze deur, maar ik begrijp dat een nieuwe beter sluit.
Deze niet wegdoen hoor!
Gezellig een weekje met je dochter, geniet er van.
Lieve groet,
Hermine.
Theresia zei…
Mooie foto's! en de meeste vallende sterren zie je in de uurtjes voordat de zon opkomt. Dus vroeg opstaan!
Balsemien zei…
Hoi Dorothé!
Woensdagavond was het hier heel helder en zag je ook de melkwegstelsels, prachtig! Ik was te moe om lang op te blijven... Een bizarre constatering dat er meer vliegtuigen dan auto's bij jullie langs 'vliegen'...
Tenslotte: prachtige deuren!
Een hele fijne tijd met je jongste dochter, en groetjes ook aan Pieter
willy zei…
De foto's van de deuren zijn prachtig, mooi dat kale hout en roestige hang-en sluitwerk.
Leuk om daar 's nachts naar de hemel te kijken. Wij hebben ons al eens met z'n vieren, liggend op de grond geïnstalleerd om het te aanschouwen.
Fijne dat jullie dochter een weekje komt, geniet ervan.
Groetjes
Daniëlle zei…
Bedankt voor je prachtige foto's, heb even bijgelezen hihi. Mooie dagen, geniet met jullie dochter, groeten, Daniëlle