gepakt en gezakt

We hebben de boel ingepakt, genoeg katten- en kippenvoer in de voorraadkast opgestapeld en de tuin op orde. De Duitse dames nemen onze taak hier over, ze gaan voor ons huis en onze diertjes zorgen en plukken uit de tuin om nog lekker te kunnen eten. En als we dan weer terugkomen zullen we zien dat onze poes uit de botervloot eet en minstens een pond is aangekomen (zo was het in ieder geval de laatste keer ook toen ze opgepast hebben). 
Morgenochtend worden we door vriendin D. met z'n viertjes en al onze bagage in haar Citroentje C3 gepropt en naar het TGV-station gereden om naar Parijs te gaan. Daar zetten we Tuurtje en zijn moeder op de trein naar Rotterdam en wij stappen in de Metro naar het vliegveld Charles de Gaulle.
Met onze vrienden Hans en Lous (die vanuit NL naar Parijs vliegen) gaan we heerlijk 4 weken op de bonnefooi met rugzak en Lonely Planet door Vietnam  reizen.
Zoals jullie zien gaat er wel een klein handwerktrommeltje mee om de elf uur durende vlucht zonder verveling door te komen. Ik heb speciaal een kinderschaartje gekocht in de hoop de douane er van kunnen te overtuigen dat ik daar echt geen piloot mee om zeep kan brengen.
Ik zal proberen om tijdens onze reis af en toe een verslagje te schrijven.

Reacties

willy zei…
Ik ben nog op tijd om jullie even uit te zwaaien.
Heel veel plezier in Vietnam.
Groetjes
Anoniem zei…
vriendin D. heeft de wekker gezet en zal morgen om 7.15 met een gans lege C3 voor de deur staan. Nu gaat ze genieten van een goede nachtrust na een hectische dag! Tot straks!!!
Tineke zei…
Veel plezier in Vietnam!
Kristel zei…
Geniet ervan het is een prachtig land!
Lekker eten en genieten van de mooie cultuur en natuur. Heeeeerlijk. Wil wel mooie foto's zien bij terugkomst ;-)))))
Marie José zei…
Hi,
Geniet van het linnen in Saigon, minhlong ( Porcelain) de lotus!, de lacquerware en niet te vergeten Halong Bay, the dragon queen! M.J.
fleur zei…
JEETJE: wat bijzonder!!!!
Heel veel plezier en ben heel benieuwd naar een berichtje op je blog....er is vast wel ergens een internetcafe...
hartelijke groeten, Fleur
THEA zei…
Heel veel plezier!!

Zwaai zwaai!
Antje zei…
Een heel, heel, fijne vakantie toegewenst Dorothé! tot blogs!
groetjes uit Urk
Balsemien zei…
Jullie zijn inmiddels aan het genieten in Vietnam, kijk uit naar je verhalen, maar hoop intussen dat jullie het met zijn vieren fijn hebben!
berthi zei…
Ik hoop dat jullie een geode reis hebben gehad zodat jullie nu kunnen genieten van de tocht door Vietnam. Ik ben benieuwd naar je verhalen en foto's.
Anoniem zei…
wat fijn om even te horen donderdag dat jullie reis goed verlopen is en dat je lekker een paar uurtjes ging slapen. Tot 4 november, XX
Henk zei…
Goede vlucht en een prachtige reis toegewenst.
Geniet er lekker van!
Dorine zei…
Wat bijzonder!!!
Allen loop je nu wel mijn speldenkussentje mis.
Ach dat ligt dan op je te wachten als je terug komt.
Fijne reis en genieten maar
groet Dorine
Anoniem zei…
Heerlijk, je blog! Handig ook, want zo wist ik dat we jullie niet thuis zouden treffen in oktober, maar dan weten we ook wanneer we jullie voor een hapje in november kunnen uitnodigen! Vast met mooie verhalen, hoop wel dat jullie het daar een beetje droog houden...
Maison Laraison - Tweedehuishollanders Issy-Centre Ville