Nee hè,

ja hoor, daar heb je d’r weer. 

Ik vind het toch zo jammer dat het maar niet wil lukken met mijn bloggen. Iedere keer als ik weer eens rondwandel in blogland krijg ik zoveel energie en zin om leuke dingen te doen en te maken en om ze met de medebewoners te delen. Ik heb mijn ‘heil’ even op facebook gezocht maar dat vind ik toch een beetje een mal medium. Prima om op fora mee te draaien en vragen te stellen maar om gezellige berichtjes te posten, nee. Dus ga ik nogmaals proberen het blog weer aan te zwengelen. Maar dan zal ik me wel van de meest ontspanne kant moeten laten zien. Ons internet is zoooooo traag. Wij wonen in het laatste huis met een internet aansluiting via de telefoonkabel. Na ons houdt de wereld zo’n beetje op. En die kabel hebben ze 5 km lang over houten palen vanuit het dorp naar ons huis gesleurd. Ik kan je vertellen dat er dan niet zoveel snelheid meer overblijft. Als ik dan de moed heb opgevat een verhaaltje te typen met een mooie foto erbij kan ik rustig thee gaan zetten voordat de boel is ge-upload. En als je er dan achter komt dat het de verkeerde foto is ......... brrrr. Volgens mij heb ik jullie al eens eerder met dit probleem lastig gevallen. Ik ga er rustig de tijd voor nemen en lees tegelijkertijd een goed boek. 


Reacties

maggywerkhoven zei…
nou lieve dorothe, henk kan wel wat van zijn geduld aan je sturen...................
Evelyne zei…
Nou Dorothe dat is heeeel herkenbaar! Niet alleen in Frankrijk maar zelfs hier in Nederland. Draaiende " pizza" is schering en inslag. Recetten en opnieuw beginnen ! Het is soms tanden knarsend, maar geef de moed niet op want vertellen kun jij als de beste!

Succes en zet maar gewoon een potje thee, dan komt het wel goed!
Lieve groetjes,
Eef
Monica zei…
hoi, ik ben weer even bij jou aan het 'bij'lezen. gezellige verhaaltjes. en oh ja dat internet... soms is het hier ineens helemaal weggevallen en dan kun je weer opnieuw beginnen. Maar alles went zo ook dat heerlijk kabbelende Bourgondische leventje hier ha ha.
co coya zei…
Verrek Dorothé, daar ben je weer.
RoyalRuby
Martine zei…
Maarten Baas in designmuseum Gent tot 30 sept. SCHITTEREND!
hamoda hmada zei…
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
hamoda hmada zei…
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.